Maska që fshin rrudhat

rrudhat-e1363435661591[1]Testojeni maskën italiane kundër rrudhave të përgatitur nga portokalli dhe vaji i ullirit.

Maska nga portokalli dhe vaji i ullirit është rekomandim i femrave italiane për dukje të bukur dhe të njomë. Përzieni dy lugë të vajit të ullirit me lëngun dhe lëvoren e një portokalli. Me përzierjen e fituar masazhojeni fytyrën dhe qafën, ndërsa tepricën fshijeni me një pecetë letre.

Përgatiteni vetë maskën për lëkurën e ndjeshme duke përzier dy lugë të vogla të kremit të zakonshëm për fytyrë me një të verdhë të vesë, një lugë të vogël vaj ulliri dhe disa pika të lëngut të portokallit.

Përzierjen e fituar vendoseni në fytyrë me anë të një brushe të vogël, por jo në pjesën rreth syve. Tepricën largojeni ngadalë me anë të një pecete të letrës.