Masakra serbe/ Rrëfimi tronditës i Besarta Jasharit


Në përvjetorin e rënies së familjes Jashari në Prekaz, mediat e Kosoves kane risjellë rrëfimin tronditës te Besarta Jasharit, të bijës së Hamzë Jasharit.

Ajo prej fillimit e deri në fund të sulmit të forcave serbe mbi Jasharët, më 5, 6 dhe 7 mars 1998, ishte brenda rrethimit dhe e pa me sy rënien e të gjithë anëtarëve të familjes.
boy