Martohet vajza e Fshatit SOS: Historia prekëse që do t’ju bëjë të harroni dasmat VIP

Teksa të gjithë flasin për dasmat e personazheve VIP mes luksit e të ftuarve të shumtë, një dasmë e vogël e modeste ka tërhequr vëmendje së fundmi, jo për zhurmën e madhe që shkaktoi, por për historinë emocionuese.
Sot, nëpërmjet një postimi në Facebook, Fshati SOS në Kosovë ka njoftuar se ditën e premte, ka martuar një prej vajzave që është rritur në këtë fondacion. Ajo është veshur nuse dhe është përcjellë për në shtëpinë e bashkëshortit me festë e dhurata. ‘E si ndryshe ta përcjellim vajzën tonë…’-shkruhet në postimin prekës të fondacionit që është shndërruar në një familje për fëmiëjt që jetojnë aty.
Postimi i plotë: