Martohet me të dashurën e vdekur në funeralin e saj (video)

Një burrë zemërthyer ka organizuar një ceremoni martesore midis tij dhe të dashurës së tij, e cila vdiq në një aksident rrugor së bashku me fëmijën e palindur. Tsai Shangzhen i vuri të dashurës së tij shtatzënë një vello dhe unazë martese përpara familjes dhe miqve gjatë varrimit, transmeton KJ shkrimin. Tsai dëshironte që të mbante premtimin që i dhaChen Yichi dhe të organizonte martesën që kishte ëndërruar për të, edhe pse ajo kishte vdekur. Chen vdiq në një aksident automobilistik në fund të gushtit. Ajo ishte takuar më Tsai 5 vite më parë dhe ishte 5 muajshe shtatzënë kur ndodhi aksidenti. Ndërsa funerali i saj u zhvillua më 6 shtator n Changhua, Taichung.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Video Link