Martohet 17 vjeçe, lind fëmijën 18 vjeçe dhe vdes 19 vjeçe (Foto)

Fati tragjik duket se e ka ndjekur këtë vajzë të bukur. Ajo është martuar në moshën 17-vjeçare, ka lindur fëmijën në moshën 18 vjeçe dhe më pas vdiq në moshën 19 vjeçe.
Adoleshentja Saffie Johnson, nga Manchesteri, nuk mundi të bënte asgjë përballë depresionit që e kishte kapur menjëherë pasi kishte mbetur shtatzënë, duke humbur jetën në moshën 19-vjeçare pasi e kishte bërë publike po vetë.
22
Ngjarja e rëndë ka ndodhur në tetorin e muajit të kaluar, por vetëm këto ditë polici ka mundur që të shtijë në dorë ditarin e saj.
Dhe ajo në një nga fletët e ditarit të saj kishte shkruar: “Sot do të vdes”. E kështu ajo i kishte dhënë fund jetës në momentin kur prindërit e saj kishin dalë dhe e kishin lënë vetëm. Ajo ishte përfshirë nga depresioni i pas lindjes, transmeton syri.
Trupi i saj i pajetë ishte gjetur nga vëllai i vogël dhe pranë ajo kishte lënë një letër ku shpjegonte arsyet që e kishin dërguar për ti dhënë fund jetës. /Telegrafi
m1

m2

m3