Marina tha se nuk ka bërë asnjë operacion plastik, por shikoni si dukej disa vite më parë

Marina Vjollca në një intervistë pak ditë më parë e pyetur për ndonjë operacion plastik që mund të kishte bërë, u përgjigj në mënyrë të prerë se është tërësisht origjinale.
Ajo tha se është vetëm efekti i grimit ai që e bën të duket ndryshe dhe që tiparet ti bien më në sy.

Por “Demaskime” ka publikuar një foto ku shihet sesi dukej disa vite më parë dhe sesi duket tani.

A ka bërë ajo ndërhyrje për zmadhimin e buzëve?! Këtë gjykojeni vetë…