Marina la futbollistin për Getoarin? Mediat: “E nxonme” dedikim për bukuroshen


Pamjet nga videoklipi i këngës “E nxonme” i rreth 2 viteve e gjysmë më parë e nxisin më shumë mendimin se historia mes Getoarit dhe Marinës është më e vjetër seç mendonim. A t’ia ketë kushtuar Marinës këtë këngë reperi?
Pamjet nga videoklipi i këngës “E nxonme” i rreth 2 viteve e gjysmë më parë e nxisin më shumë mendimin se historia mes Getoarit dhe Marinës është më e vjetër seç mendonim. A t’ia ketë kushtuar Marinës këtë këngë reperi i famshëm nga Kosova?
Bëjmë të ditur se moderatorja shqiptare, para se të shfaqej krah Getit, ka pasur një marrëdhënie të gjatë, që prej adoleshencës, me një futbollist, emrin e të cilit nuk e ka bërë kurrë të ditur. Ajo gjithmonë ka dashur ta ruajë jetën private larg aparateve fotografike, gjë që sot nuk e bën më, Por le të kthehemi te kënga “E nxonme”. Me kë ju ngjan vajza në foto?
Nuk është Marina, të jemi të qartë, ama… i ngjan shumë! Po në këtë momentin tjetër? E pra, detaje këto që na bëjnë të mendojmë se personi të cilit i janë kushtuar këto rreshta është pikërisht Marina, në atë periudhë ende në një marrëdhënie tjetër! Ta ketë zgjedhur vallë me qëllim Geti vajzën e klipit, aq të ngjashme me bukuroshen shqiptare?
Nuk mund ta themi me siguri, ama kjo është një shenjë tjetër që na bën ta mbështesim idenë tonë të kaluar, se Getoari-Marina është një histori më e komplikuar seç mendonim, e ndoshta e nisur si “një histori e ndaluar’!/Blitz
geti-marina-1-650x358