“Mami të urrej”, rrëfimi prekës i nënës pas asaj që i la e bija 8 vjeçe

Gjithçka i ra si një rrufe në qiell të hapur pikërisht në kohën kur kishte filluar të mendonte se po ia dilte mbanë në rolin e nënës.
Sapo kish mbaruar së lari enët e drekës dhe më parë kishte organizuar oraret e kurseve të anglishtes, pianos e futbollit, kishte bërë dhe të gjithë organizimin e një feste surprizë për ditëlindjen e 40-të të bashkëshortit të saj.
Në atë moment ishte duke pjekur biskotat me kakao, të preferuarat e djemve, ndërkohë që hekuroste këmishët e panumërta e uniformat shkollore.
Lexo rrëfimin e plotë më poshtë

Vazhdim