“Mami më dhembin këmbët”, fëmija përjetoi tmerrin! (FOTO)


Fëmija i ka humbur të dyja këmbët, pasi iu ankua nënës së tij se këmbët nuk i punojnë, duke ecur në një dyqan IKEA në Britani të Madhe.

Kur fëmija u ankua se ai nuk mund të ecë më, nëna Kathy Hadley vuri re shenja me ngjyrë vjollcë në këmbët e tij, dhe urgjentisht e dërgoi në spital,

Trimit tre-vjeçar Romeo Hadley, mjekët i zbuluan një sëmundje të rrallë e quajtur Purpura Fulminans, e cila është një çrregullim vdekjeprurës i trombociteve.

Pas operacionit disa orëshe, Romeo vetëm tha:

“Të paktën unë nuk do të duhet për të prerë nga gishtat e këmbëve të mia”.
1