Mami Armelës së BB pozon me bikini, i merr të gjithë vëmendjen të bijës

Pas pjesëmarrjes së saj në Big Brother, nuk mori famë vetëm Armela por edhe mamaja e saj, Eglantina dha disa herë intervista për vajzën e saj dhe u komentua shumë nga mediat për hiret e saja.
Armela ka postuar në Instagramin e saj një foto të mamasë duke shkruajtur: “Po i jap mamit pak vëmendje”.
Por mesa duket ajo nuk ka fare nevojë për të pasi edhe pse mama, ajo ka treguar se është shumë në formë.