Mamaja më detyroi që të humbja virgjëritetin në moshën 16 vjeçare

ht_shirley_sachi_color_nt_130131_wgAnkthin e përvojës së hidhur të humbjes së virgjërisë para nënës së saj, Shirley MacLaine dhe një çift nga miqtë e nënës së saj, përshkroi vajza, Sachi Parker, në autobiografinë e saj.

 Sachi Parker, shkruan në autobiografinë e saj se mamaja e detyroi të kryente marrëdhënie seksuale në moshën 16-vjeçare.

“Ishte verë e viti 1974, kur unë isha 17 vjeç dhe nëna ime ishte larg vetëm 9-të vjet nga çmimi oskar që fitoi për “Terms Of Endearment”. Ndodheshim në shtëpinë tonë, në Malibu bashkë me të dashurin tim, Brand dhe dy miqtë e saj psikoterapisë. Pikërisht ata ishin që më pyetën nëse kisha bërë… Kur unë u thash, jo, ata më këshilluan të shkoja në dhomën time dhe pasi të kisha “përfunduar”, t’ju tregoja atyre përvojën. Kështu mamaja në vend që të kundërshtonte, u entuziazmua me idenë. Duke thënë “Makari ta kishte bërë dikush këtë për mua”. U ndjeva si Mia Farrow e rrethuar nga Satanist në Rosemary’s Baby. Ishin tre personalitete të forta të cilat nuk mund t’i refuzoja.”