“Mamaja fjeti me të dashurin tim, pasi i thashë se ai më dhunonte”


Kur britanikja Chelsea Hopper vendosi t’i japë fund lidhjes së saj shpërthyese, ajo iu drejtua personit që mendote se do i jepte dashuri dhe mbështetje: Mamasë së saj.

Chelsea u kthye tek mamaja e saj pasi i dashuri, Kevin Scott e dhunonte.

Por nuk shkoi ashtu siç duhet.

Mamaja Jacqueline kërceu në krevatin e Kevin dhe mbajti një marrëdhënie sekrete me të nën hundën e të bijës dhe të shoqit.

Duke u dridhur, 22-vjeçarja Chelsea thotë: “Është kaq e rëndë të zbulosh se dashnori sekret i mamasë tënde është personi që të dhunonte. Nuk dua t’ua shoh sytë të dyve”.

Mamaja 47-vjeçare i thoshte të bijës se duhej të vazhdonte lidhjen me 35-vjeçarin Kevin.

Chelsea tha se e zbuloi gjithçka kur lexoi mesazhet e tyre në FB.

Mamaja i thoshte Kevin-it se sa i mirë ishte ai në krevat.
mama