Mamaja e Klaudias për divorcin me Albin: Më mirë të kisha vdekur unë

Divorci mes Klaudia Pepws dhe Albi Nakos ka shkaktuar shumë diskutime dhe sidomos sulme ndaj Klaudias.
Ka qenë nëna e saj Lume Pepa ajo që në një intervistë për GSH ka rrëfyer gjtihçka për të gjithë këtë situatë.
Mes të tjerash ajo ka sqaruar edhe pse Klaudia e quajti Albin vëlla per me shum detaje
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim