“Malaysia Airlines” duket se kishte fatin edhe më të keq se Titaniku (Foto)

titanDetaje të tjera janë zbuluar në jug të Oqeanit Indian dhe sipas shefit të operacioneve ajrore në Australi, Angus Houston, këtojanë informacionet më premtuese deri tani.

Mbetjet që konsiderohet se i përkasin avionit të zhdukur, janë gjetur më thellë në shtratin e detit, se sa vetë atje ku “kishte ngulur këmbë” Titaniku.

Ekipet e kërkimit, kanë gjurmuar për të rënë në “kutinë e zezë” të airoplanit dhe kanë gjetur sinjalet e para në një thellësi prej 14 mijë e 764 metra.

Çuditërisht, pika ku po synohet se është shpresëdhënëse për mbetjet e avionit, quhet si “vendi më i vetmuar në tokë”.