“Makinë luksoze e të lirë në SHBA”, vajzës i bëjnë gjëmën: Si ma futi kompania e blerjeve online

Një pjesë e madhe prej nesh preferon që të bëjë blerje online, por në shumicën e rasteve këto blerje “na fundosin”.
Janë pikërisht rastet kur zhgënjehesh me produktin që merr. Nuk është ashtu siç e prisje, është masë tjetër, ngjyrë tjetër, formë tjetër etj.
Mirëpo, ka dhe nga ato raste kur rezulton që produkti mos të të vijë fare në dorë.
I tillë është rasti i një vajze nga Tirana, e cila shkruan në redaksinë tonë se ishte e interesuar të bënte një blerje makine në Shtetet e Bashkuara dhe përmes disa portaleve online që i ofrojnë me çmime të ulëta, vendosi që të bënte blerjen.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim