Makina më e shtrenjtë në botë me diamante dhe flori

169337-685x320Lidhja e përbashkët e këtyre makinave është, se të gjitha janë makinat më të shtrenjta në botë. Por jo se kanë makinën më të shtrenjtë! Kjo makine i takon Dartz, një kompanie Ruse e cila ndërton makina të blinduara.

Ky është edicioni i veçantë Prombron Black. Dragon, i cili do të ndërtohet në vetëm 12 njësi, secila me një çmim prej rreth 6 milion Euro.