Make-up tutorial: Si të grimoheni sikur Kendall Jenner (VIDEO)

make-up-tutorial-video-gri0

Modelja e famshme e njohur për pamjen e saj të përkryer e cila tërheq vëmendjen kudo që ajo paraqitet. Për këtë, sidomos ka meritë mënyra e grimit të veçantë që që i jep një dozë misterioziteti…

Femra më e kërkuar për momentin si modelja më e mirë – Kendall Jenner, përveç veshjes së përsosur, ajo njihet edhe për lëkurën e përkryer si dhe mënyrën e grimosjes.

Për paraqitjen e saj në tapetin e kuq, Kendall thekson se ajo shpesh i hijëzon sytë duke i theksuar ato me teknikën “smokey eyes”. Make-up artistja Lisa Eldridge, posedon shumë tutoriale personale në të cilën shpjegon mënyrën e theksimit të syve sikur Kendall Jenner.

Në vazhdim, mund ta shihni videon me ilustrimin e teknikave dhe metodave të theksimit të syve sikur Kendall Jenner…