Majmuni mahnitet pas gjoksit të turistes, shikoni çfarë i bën (Video)

Një majmun është ‘kapur’ në kamerë duke u ‘eksituar’ pas gjoksit të një gruaje të re, përderisa ajo po dëshironte të bënte një foto me të.
Kafsha shihet duke e vendosur dorën e tij në gjoksin e gruas dhe më pas duke tërhequr bluzën e saj, në një rrugë në Kinë.
Gruaja e ‘zënë ngushtë’ buzëqeshë përderisa majmuni tenton t’ia heq bluzën asaj.
Videoja, e publikuar në Pear Video, shfaq majmunin fillimisht duke performuar në rrugë.
Shikojeni videon e publikuar
KETU