Magjistari kombinon pendën me ‘qibrit’, e pabesueshme çfarë nxjerr (VIDEO)


Një magjistar në ‘Britain’s Got Talent’ pati lënë të gjithë të habitur pas magjisë që ai kishte bërë. Magjistari Darcy Oake është më i miri në performancat e mahnitshme me iluzion – dhe performanca këtu ishte thjeshtë magjike. 26-vjeçari ka fituar famë në të gjithë botën me magjitë e tij, Në këtë video më poshtë, ju do të mund ta shihni se si pas kombinimit të një fije shkrepëse dhe një pende, magjistari arrin të nxjerr një pëllumb. Shikojeni: