Madonna miliardere, i vëllai i pastrehë

392718_479280952125699_95926907_nVëllai i pastrehë i këngëtares Madonna, Madonna, Anthony Ciccone ka pohuar se motrës së tij as që i intereson nëse ai është gjallë apo i vdekur.

54-vjeçarja është deklaruar si artsitja me pasurinë më të madhe të grumbulluar dhe pasuria e saj e përgjithshme arrin shumën në një miliardë dollarë.

Vëllai alkoolist i këngëtares i cili tash e tri vite jeton nëpër rrugët e Michigan-it e ka bërë të qartë se ai nuk ndjen asnjë lloj afirmiteti me Madonna-n.

‘Madonna as që do t’ia dijë a jam unë gjallë apo i vdekur. Ajo jeton në botën e saj”, ka thënë Anthony për ‘Daily Mail Online’.

Anthony ka shpjeguar se ata asnjëherë nuk e kanë dashur njëri tjetrin.