Macja misterioze me ngjyrë të bardhë shfaqet nga askund, dhe refuzon të largohet nga varri i një burri (Video)

Një mace misterioze me ngjyrë të bardhë ka habitur masën që ishin mbledhur për ta varrosur një burrë në Malajzi.
Edhe përkundër tentimeve të shumta për ta larguar, ajo në asnjë mënyrë nuk deshi të largohej nga varri i burrit, dhe këtë gjë më së miri e dëshmon videoja e publikuar më poshtë, transmeton Telegrafi.Që nga publikimi i kësaj videoje, ajo është shikuar nga miliona persona nga e mbarë botë, të cilët ishin të habitur me sjelljen e kësaj mace.Ndërkaq, burri që kishte vdekur, Ismail Mat, është përshkruar nga familjarët si një njeri që i donte shumë macet.
Shikoni videon me poshte

Video