Macja me e vogel ne bote!

loading...

macja

loading...
Në pamje të parë të gjithë do t’a ngaterronin me një mace të sapolindur, por ajo është plot 2 vjec. Quhet ‘Lulu’ dhe është macja më e vogël në botë! Gjithashtu është regjistruar në librin e rekordeve Guinness!

loading...