Lyrical Son & Kresha vijnë me “Me ta pyl” ( VIDEO )

fotoLyrical Son dhe Mc Kresha vijnë me një videoklip shumë më ndryshe, në skenën e hip hop muzikës, në një moment kur të gjithë rivalët e tij po publikojnë projektet e reja.

Këngën e ka punuar K-Master, vidoklip ky i punuar nga Urban në Dubai.