Lyejini qimet me këtë kremë 3 here në ditë dhe qimet do të zhduken përgjithmonë

1-581-620x330-530x300Përsëriteni procedurën tri herë në ditë, e pas këtyre ditëve do të jenë të dukshme rezultatet e para Epiluesit, brisqet dhe pasta nga sheqeri janë vetëm disa metoda të depilimit, të cilat nuk japin rezultate afatgjata, ndërsa marrin shumë kohë dhe para
Me këtë recetë natyrale mund t’i hiqni krejtësisht qimet me ndihmën e vetëm dy përbërësve. Krejt për çfarë keni nevojë janë lëvozhgat e arrave dhe uji. Ndizini lëvozhgat e arrave deri kur të shndërrohen në hi, e pluhurin e fituar e përzini me ujë deri në momentin kur të krijohet një pastë.
Pritni 12 orë para se ta përdorni këtë krem. Aplikojeni në zonat në të cilat dëshironi që t’i hiqni qimet dhe e lini që të veprojë për gjysmë ore para se ta shpëlani me ujë. Përsëriteni procedurën tri herë në ditë, e pas këtyre ditëve do të jenë të dukshme rezultatet e para. Pas një kohe duhet që të ndërpritet rritja e qimeve në ato zona.