Lumi mbushet me gjak, arsyeja do t’ju tmerrojë

Banorët e qytezëz së Jiujang në Kinë kanë mbetur të tmerruar, pasi lumi që kalonte mes për mes qytetit ka marrë ngjyrë të kuqe.

Zyrtarët e mbrojtjes së mjedisit zbuluan se anomalia ishte shkaktuar nga rrjedhjet nga një thertore aty afër.

Kanë qenë të shumtë kureshtarët që janë mbledhur në brigjet e lumit, madje ka pasur edhe guximtarë që kanë pirë nga uji i lumit sepse kanë menduar se ishte një shenjë nga Zoti.

Por për fat të mire situata është normalizuar shpejt dhe thertores i është vendosur gjobë.