Luftë epike ndërmjet një pitoni dhe një lakuriqi të madh të natës (VIDEO)

Pitoni dhe lakuriqi ishin në luftë deri në vdekje që pati një kthesë të habitshme. Video e luftës se të ashtuquajturës dhelpër fluturuese dhe gjarpërit të madh, të regjistruar në gjunglën australiane, tregon vetëmbrojtjen mbresëlënëse të lakuriqit i cili arriti që t’i shpëtojë shtrëngimit vdekjeprurës, Është interesante se gjarpri nuk e ndoqi më tej prenë e tij dhe u tërhoq pa probleme.Dhelprat fluturuese mund të gjenden në të gjithë Australinë. Ato janë të njohuar për hapje të krahëve të tyre të mëdhenj, të cilët nganjëherë tejkalojnë një metër, gjë që duket se ishte e dobishme per lakuqirin në video.