Lufta e humbur e luanit ndaj gjirafës – Pamje të jashtëzakonshme (Video)

doa-650x358Tre ditë në shkretëtirë, endet i tërbuar luani, pa vrarë askënd për ushqim… Kohë të dëshpëruara duke kërkuar ushqim në shkretëtirë. E vetmja kafshë që jeton këtu është gjirafa, dhe luani s’ka ndonjë tjetër alternativë… Ai fillon ta ndjekë gjirafën dhe në çastin që i gjuhet për ta kapur, ajo e shqelmon dhe e hedh tutje, duke kapërcyer dhe ikur, Gjëja më e vështirë për të luanët të cilët ishin në gjueti, ishte se gjirafa ishte shpresa e tyre e vetme për të ngrënë në shkretëtirë, mirëpo dështuan. Shikojeni luftën e tyre, në videon më poshtë.