Luani i detit dhe vajza e vogël – VIDEO

Children-look-at-a-sea-lion-in-the-zoo-in-Frankfurt-on-October-19-2012.-Lisi-NiesnerReuters-650x447

Videoja në të cilën Luani i detit dhe një vajzë e vogël janë duke luajtur po ndiqet masovikisht në mbarë botën. Loja vazhdoi në disa momente të ndryshme derisa vajza nuk ra në tokë. Në atë momenti luani i detit u shqetësua me të vërtet. Ndiqni videon./Shqipmedia