Lorik Cana pensionohet nga Kombëtarja Shqiptare para fillimit të EURO 2016


Kapiteni i Kombëtares së Shqipërisë, Lorik Cana, është pensionuar nga Kombëtarja Shqiptare e Futbollit, akoma pa filluar EURO 2016.
Cana e ka bërë këtë vendim të ditur me anë të një postimi në Facebook.
Akoma nuk dihet saktë arsyeja e tërheqjes dhe në postimin e tij nuk ka diçka konkrete.
Pasi që është bërë në orë të vona, akoma nuk ka ndonjë reagim nga ndonjë palë për këtë lajm.
Aprililili….
LC