Lorik Cana, në pushime me arkitekten italiane Monica

1Lorik Cana pushon me Monican. Kjo foto vjen për të gjitha vajzat që vazhdojnë të thurin ëndrra për një jetë të lumtur me Lorik Canën…

Duket se kapiteni i Kombëtares dhe lojtari i Lazio e ka marrë shumë seriozisht lidhjen me arkitekten italiane Monica, madje e ka sjellë atë edhe disa herë në Shqipëri për të pushuar.

Megjithatë, zërat se ai flirton me vajza të famshme të showbizit nuk janë shuar kurrë…

2

1