Lojtari qethet në mes të ndeshjes. Mësoni arsyen…


Festimet me simbole fetare dhe me gjeste të ndryshme shihen thuajse çdo ditë në futbollin profesionist, por kur diçka e kalon kufirin kjo nuk i pëlqen as protagonistëve në fushën e blertë.

Një ngjarje e pabesueshme ka ndodhur në Arabinë Saudite këtë fundjavë, kur një ndeshje është ndaluar nga arbitri kryesor. Motivi ishte qesharak, pasi një prej portierëve kishte modelin e flokëve anti-islamik.

Kaosi mbizotëroj për disa minuta në ligën arabe të futbollit derisa portierit iu prenë flokët, ndërsa më pas vazhdoi ndeshja normalisht.
lojtari