Loja që bllokoi të gjithë në facebook, a e dini ju përgjigjen e saktë? (Foto)

Nuk ka trajnues më të mirë të trurit…

Nëse doni ta shihni botën në një tjetër perspektivë, BrightSide ju ofron një lojë interesante,

Shikoni figurat e mëposhtme dhe përpiquni të kuptoni se çfarë përfaqësojnë trekëndëshat, shigjetat apo katrorët.

Gjithashtu e keni edhe figurën tjetër ku do të ballafaqoheni me pakëz matematikë, gjëegjëzë në vete. A do të mund të gjeni numrin e saktë? Shikoni mirë dhe na tregoni përgjigjet tuaja në komente. /Lajmi.net/

Nuk ka trajnues më të mirë të trurit… Nëse doni ta shihni botën në një tjetër perspektivë, BrightSide ju ofron një lojë interesante, shkruan lajmi.net Shikoni figurat e mëposhtme dhe përpiquni të kuptoni se çfarë përfaqësojnë trekëndëshat, shigjetat apo katrorët.

Gjithashtu e keni edhe figurën tjetër ku do të ballafaqoheni me pakëz matematikë, gjëegjëzë në vete. A do të mund të gjeni numrin e saktë? Shikoni mirë dhe na tregoni përgjigjet tuaja në komente.