Lindje rekord në Meksikë, gruaja sjell në jetë 6 “yje”( Foto)

 

33766

Lindje rekord në Meksikë, ku një 31 vjeçare, nënë e tre fëmijëve, ka sjellë në jetë edhe 6 fëmije të tjerë, katër vajza dhe 2 djem.

Gruaja, sipas asaj që thonë autoritetet shëndetësore të vendit, nuk i është nënshtruar asnjë trajtimi të veçantë dhe ngjisja e binjakëve ka qenë absolutisht natyrale.

 

 

33764

 

 

 

 

 

 

33767