Lindi Mbreti i ardhshëm i Britanisë

lindjzarfiDuka dhe Dukesha e Kembrixhit tashmë janë prindër krenarë të një djali të shëndetshëm ndërsa e gjithë Britania e Madhe po feston ardhjen në jetë të mbretit të ardhshëm.

Djali i Princit Ëilliam dhe Kate Middelton erdhi në jetë në orën 16:24 me orën lokale dhe peshon 3.8 kg. Ai do të jetë i treti në radhë për të marrë kurorën mbretërore.

radhitjafronit