Linda Morina sfidon Kallashin (Video)

lin

A e keni ditur se Linda Morina, nuk këndon vetëm me çifteli?! Ajo që nuk lë personalitet për e “dridhur’ me telat e çiftelisë, ka vendosur t’i hyjë edhe një zanati tjetër.

Linda këtë herë ka sfiduar fort këngëtaret që dridhen e përdridhen në videoklipet e tyre. Ajo ka vendosur të vallëzojë dhe atë me muzikë orientale. Vallëzimi is aj duket mjaft sfidues sidomos për Kallashin.

Derisa Kallashi mund të bëjë lëvizje nga gjimnastika, Linda Morina është e zonja të vallëzojë edhe mbi karrige.