Linda Morina moti s’ka vallëzuar, por ja çfarë bëri sot (Video)

Vallëzimet e saj një kohë ishin shumë të shpeshta,
Sot, ndryshe nga herët e tjera ajo ishte më e gjallë, më tunduese.
Edhe me që është larg artit dhe talentit në këtë punë, duket se po ia arrin mirë dhe s’po ndalet në asnjë moment.
Shikoni Videon çfarë bëri sot për fansat e saj…

VIDEO