Linda Morina e “rreh telin”, kësaj here për “heroin” Erdogan (Video)

lindam-650x358Pra, si dhe shumë kosovarë, edhe Linda Morina i është gëzuar dështimit të grusht shtetit. Dhe… sigurisht se puçi ushtarak në Turqi nuk ka mundur t’i ikte Linda Morinës. Ajo, si zakonisht i ka thur nja 4-5 rreshta dhe yrysh e në Facebook. Linda e shpall hero presidentin Rexhep Tajip Erdogan. Pra, si dhe shumë kosovarë, edhe Linda Morina i është gëzuar dështimit të grusht shtetit. Dëgjojeni edhe një “perlë” nga Linda.