Linda Halimi lavderohet se e ka mashkullin me “hot”

QQNdryshimi drastik qe ka ndodhur tek kengetarja Linda Halimi, keto vitet e fundit, ka nje pergjigje: Big D! Mesa duket, hyrja e ketij mashkulli ne jeten e kengetares ka pasur ndikim rrenjesor tek ajo, duke e shnderruar ate nga nje femer me mbipeshe, ne nje “diva” seksi, madje dhe me tru biznesi.

Aq eshte e lumtur me bashkeshortin e saj, saqe nuk durohet edhe te lavderohet ne rrjetin social, duke perdorur vargje te ngjashme nga kenga e “PussyCat Dolls”: “Don’t you wish your boyfriend was hot like mine?”, me nje foto ku bashkeshorti i saj muskuloz, pozon gjysem lakuriq.