Lind pa krahë, ushqen veten me këmbë (Video)


Kur Erlmira Knutzen e postoi një video të vajzës së vogël të saj, nuk e kishte idenë se mbi 78 milionë njerëz do ta shikonin menjëherë, Postimi është një testament për të voglën Vasilina Knutzen, për mënyrën e veçantë të të ngrënit. Ajo lindi pa krahë në Rusi. Por ajo mësoi si të ushqejë veten e saj duke i përdorur këmbët dhe tani asgjë nuk e ndalon nga darka.