Lind “lopa e shenjtë” në Indi, fashatarët e konsiderojnë Zot (Foto/Video)

Fashatarët po fluturojnë të shkojnë të adhurojnë një viç i deformuar i lindur me tipare “njerëzore”

Viçi lindi me sytë, hundën dhe veshët që duket se i ngjajnë njeriut, transmeton lajmi.net.

Vendasit besojne se lindja e çuditshme është një shenjë dhe ata po e adhurojnë kafshën e shëmtuar si një mishërim me zotin e hindu, Lord Vishnu.

Mirëpo viçi ka vdekur menjëherë pas lindjes dhe ai është futur një një xham dhe është mbuluar me lule, dhe aty po shkojnë shumë turistë t’a vizitojnë atë. /Lajmi.net/