Lind foshnja me dy koka, publikohen pamjet disa minuta pas lindjes (VIDEO)


Lindja e një foshnje me dy koka është konfirmuar zyrtarisht, pasi pamjet e të porsalindurit janë publikuar në rrjetet sociale. Në video shihet foshnja mashkull i porsalindur me dy koka duke qarë, Videoja tregonte vetëm një fëmijë të lindur me dy koka. Mjekët kanë refuzuar të japin më shumë hollësi në lidhje me lindjen e fëmijës, por vetëm e konfirmuan se nëna është në gjendje të qëndrueshme dhe se fëmijët do të mbahen në mbikqyrje të vazhdueshme. Bëhet fjalë për një lloj të binjakëve siamez. Foshnja me këtë çrregullim të tillë të vështirë ka lindur në një spital në Meksikë.