Lind fëmija alien, babai i bën premtimin emocionues +18

Një fëmijë i çuditshëm, i cilësuar edhe si “fëmija alien” ka ardhur në jetë. I vogli ka lindur në Uttar Pradesh, ndërsa fytyra e tij nuk është aspak e zakontë. Ai ka sy të mëdhenj të kuq të dalë prej vendit si dhe hundë të sheshtë.amiljarët e vogëlushit kanë ngelur të tronditur kur e kanë parë, ndërsa fshatarët e zonës kanë “pushtuar” banesën ku jeton “fëmija alien”. Ndryshe nga sa mund të mendohet, që ndoshta prindërit do ta refuzonin, babai ka bërë një premtim që i ka lënë të gjithë pa fjalë.Ai ka thënë se do të kujdeset sa të mundet, deri në pikën e fundit për këtë fëmijë të lindur krejt ndryshe nga gjithë të tjerët.Mami Karishma tha se nuk mund t’i besonte sytë kur e pa fëmijën e saj të dytë për herë të parë.Ajo u shpreh:Sytë e tij ishin të kuq dhe të mëdhenj, ai më shikonte dhe hunda ishte e sheshtë, dhe nuk ki Isha i gëzuar ta shihja atë, por kur pashë fytyrën e tij, nuk mund të besoja atë që pashë. Unë kurrë nuk kam parë një fëmijë si ky”Fëmija peshon 2.2 kg dhe gjymtyrë të shëndetshme.
Shikoni videon me poshte

Video