Letra e nënës për vajzën e vogël po bën gjiron e botës

Një letër ka prekur dhe ndërgjegjësuar shumë nëna në botë në sjelljet e tyre ndaj vajzave.
Por, shkrimtarja Toni Hammer me siguri nuk e kishte menduar se letra e saj drejtuar së bijës do të bëhej virale.
Ajo ka një tjetër koncept në kokën e saj të gjërave që vajza e saj e vogël nuk duhet t’i bëjë kur të rritet, ndryshe nga ato të zakonshmet ‘mos vendos shumë makeup’, ‘mos shaj’ apo ‘mos vish funde të shkurtra’.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim