Lëshon ‘aksidentalisht’ filma pornografik në transport publik, pasagjerët ia plasin të qeshurës (VIDEO)

Porn-prank-8_2734041a-650x358
Një ‘shakatar’ i kishte bërë bashkë-udhëtarët e tij të ja fusin të qeshurës pasi në laptopin e tij kishte lëshuar ‘aksidentalisht’ filma pornografik me zë shumë të lartë.
Daan de Ram nga kanali i YouTube, AttractionGymTv, është një shakatar i famshëm dhe video e tij e fundit me të vërtetë që është qesharake.

Ai, në këtë video ulet afër disa pasagjerëve të panjohur në transport publik, dhe e hap laptopin duke lëshuar ‘aksidentalisht’ filma pornografik, e të cilët janë me të vërtetë të zëshëm.

Në video mund të shihen shumë vajza e gra të cilat nuk mund ta mbajnë të qeshurën.

E sjellim për ju këtë video e cila është duke bërë bujë nëpër mediat botërore.