“Lërmë të iki!”, shkodrani përlot rrjetin: Kur mësova se e dashura ime kishte vetëm 4 muaj jetë…

Kur mësoi se e fejuara ishte prekur nga kanceri, asaj i kishin mbetur vetëm 4 muaj jetë.
Djali shkodran rrëfen tragjedinë dhe dhimbjen e përjetuar dhe përlot me historinë e tij.
“E fejuara ime ishte 22 vjeçe kur u diagnostikua me kancer, e metastazat kishin prekur edhe mushkëritë.
Ishim të dy studentë të ‘Luigj Gurakuqit’ atë vit të zi. Kur e mësuam lajmin e kobshëm, nuk arrija ta besoja së kishte vetëm 4 muaj jetë.
Lexo vazhdimin duke klikuar linkun me poshte.

DJALI