“Lepurushja” transeksuale e lidhur me myslimanin: Falej 5 herë, shkeli fenë për mua


Gjatë rrëfimit të saj në emisionin “Zonë e Lirë” 19-vjeçarja transeksuale “Lepurushja” u shpreh se gjatë kësaj kohë ka qenë e lidhur me një djalë i cili e pranonte siç ishte ajo.
Madje ai ishte besimtar i devotshëm i fesë myslimane dhe për të shkeli rregullat e fesë. Ai e thërriste lepurushe për shkak të çokollatave që i blinte.

“Në Tiranë rashë në dashuri me një djalë që besonte shumë në Allah dhe shkonte ne xhami, Ishte dicka e bukur por ai e kishte shumë të vështirë në fillim.

U lidhëm pavarësisht se feja nuk e lejon këtë. Ai ka qenë dashuria e parë, por tani nuk jemi më qëndruam gati një vit. Jam njohur me të në moshën 17 vjeçare, dhe u ndava 18. Ka qenë një lidhje e veçantë në jetën time, sepse besonte dhe falej, dhe ai për mua doli jashtë rregullave të Zotit.
Vazhdonte lidhjen me mua pavarësisht se xhamia nuk I pranon këto gjëra, Ai vazhdonte lidhjen hapur me mua, pse ca kam unë që të vazhdonte fshehurazi.

Njerëzit nuk e kuptonin fare që jam mashkull. mendonin se isha femër, prandaj dilte. U ndamë se unë isha e vogël doja të vazhdoja ëndrrat e mia, ai ishte 26 vjec, ai nuk jetonte në Tiranë”,”-është shprehur Lepurushja.
fffffffffffffff_1462567623-713504