Leopardi dhe… kameramani shikon ç’i punoi! (video)

Leopardi

Kameramanët, për hatër të profesionit bëjnë gjithçka!
Pra, për edhe nëse vdes dikush nuk ka rëndësi, rëndësi ka që ata të xhirojnë me kamerë momentet tragjike të dalje së shpirtit!!!

Por ja q gjërat nuk janë gjithmonë ashtu siç i mendojnë ata dhe por tyre!
Kështu dhe Leopardi i historisë sonë, i cili ndërsa i lejon kameramanit ta filmojë dhe të “shijojë” disa momente relaksimi e paralajmëron të mos shkeli kufirin!!