Lejoi shoqen e ngushtë të bëjë seks me të dashurin e saj ndërkohë që e filmonte vetë për një arsye të çuditshme (VIDEO)

Shumica e femrave bëhen xheloze nëse shoqja e tyre tërheqëse shfaq interes për të dashurin e tyre ndërsa një përdoruese e internetit mori vendimin e çuditshëm duke e lejuar shoqen e saj të ngushtë të flejë me të dashurin e saj.

Lena një vajzë nga Kalifornia, ka publikuar një video në të cilën shpjegon pse e la shoqen e saj të ngushtë të shkojë në shtrat me të dashurin e saj Adam.

“I besoj Emily-t dhe mendova se kjo do të ishte argëtuese”, tha Lena.