Leicesteri i Kosovës vetem ne ndeshjen e sotme ka shenuar 16 GOOLA… (FOTO)


Kanë mbetur vetëm 3 ndeshje ndeshje deri në përfundim të Liges së dytë të Kosovës KF BASHKIMI nga Gjilani është pranë realizimit të një ëndrre për të kaluar në Ligen e pare.. Ata vetem sot i kan shenuar 16 goola kunder Kastriotit…Por cfarë e lidhë ketë skuader me Leicisterin e Anglise është se KF BASHKIMI nga Gjilani nga 19 ndeshjet e fundit qe janë luajtur te gjitha i kanë fitore prandaj i urojme qe të fitojnë edhe 3 ndeshjet që i kanë mbetur dhe te futet ne Ligen e parë…
lej