Lee Majors merr rol në “Dallas”

f1_02lee-jpg1362245062Aktori i “Six Million Dollar Man” po ecën drejt Texasit të pasur me naftë për t’u paraqitur në serinë “Dallas”.Majors, që ka luajtur rolin e bionikut Steve Austin në hitin e viteve 1970, do të portretizojë Ken Richardsin, simpatinë e karakterit të Linda Gray, Sue Ellen Ewing në “Dallas”.

“Jam në Dallas për dy episode, është një gjë emirë. Do të luaj rolin e të dashurit të vjetër të Sue Ellen, i cili paraqitet dhe shkakton disa situata

turbulluese”.

Roli vjen pasi që patriarku i “Dallasit”, Larry Hangman, i cili luan rolin e magnatit të pasur J.R. Ewing, humbi betejën me kancerin në nëntor. Karakteri i tij legjendar do të vritet dhe do t’i bëhet një funeral në episodet e ardhshme të serisë.<koha>